Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Bakım Acil Müdahale Ekipleri, kent genelinde yollarda bakım, onarım çalışmaları ile ulaşımda konfor ve güvenliği sağlıyor. İklim koşullarından oluşan yoğun kar yağışı veya ağır tonajlı araçların geçişleri sebebiyle İzmit Yahya Kaptan Köprüsü üzerinde ve Toptancılar Sitesi girişinde tespit edilen arızalara ekipler tarafından müdahale edildi. Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler de kent genelinde görev yaptıkları alanlarda meydana gelen arızları, Fen İşleri’ne bildirerek, sorunların hızla çözümlemesine yardımcı oluyor.

ÇALIŞMA SÜRATLE TAMAMLANDI

Yağışlı havanın ardından İzmit Yahya Kaptan Köprüsü üzerinde oluşan çukur ve bozulmaya herhangi bir olumsuz durum oluşturmadan ve olası bir kaza yaşanmadan müdahale edildi. Böylece can ve mal kaybına sebebiyet verebilecek bir olumsuzluk hızla ortadan kaldırıldı. Aynı şekilde Zabıta ekipleri tarafından Toptancılar Sitesi’nin girişinde tespit edilen ve fotoğraflanarak Fen İşleri ekiplerine gönderilen arıza da hızla giderildi.

HIZLI VE ETKİLİ ÇÖZÜMLER

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri yol bakım acil müdahale ekipleri ana arterlerde, yollarda veya kaldırımlarda oluşan bozulma ve aşınmalara gerek 153 Çağrı Merkezine vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetler, gerekse Büyükşehir Zabıta ve Fen İşleri ekiplerinin tespitleri sonrası müdahale ederek çözüm getiriyor. Kaldırımlarda ve yollarda oluşan çökme ve kırılmaların herhangi bir olumsuz duruma sebep olmaması için hızlı bir şekilde müdahale edilerek sorun gideriliyor.