Tüm Türkiye genelinde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle bazı illerde 7 Şubat Salı günü için okullar tatil edildi.

Balıkesir genelinde kar yağışının etkisini artırarak devam etmesi sonrasında Balıkesir Valiliği ilk ve orta dereceli okulların 7 Şubat Salı günü de tatil olduğunu bildirdi. Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamada yoğun kar yağışının devam edeceği belirtilerek okulların bir gün daha tatil edildiği kaydedildi.

KASTAMONU

Kastamonu’nun bazı ilçelerinde yoğun kar yağışı sebebiyle bugün öğleden sonra ve 7 Şubat Salı günü yüz yüze eğitime bir gün ara verildi.

TUNCELİ

Tunceli Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki tüm okulların yarın tatil edildiğini bildirdi.

BAYBURT

Yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitime bugün ara verilen Bayburt'ta okullar yarın da tatil edildi.

HAKKARİ

Hakkari ve çevresinde belirli aralıklarla devam eden kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde ilk, orta dereceli okullar, özel öğretim kursları, Halk Eğitim Merkezleri, Rehberlik ve Araştırma Merkezleri ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri'nde eğitim öğretime yarın için de bir gün süreyle ara verildi. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile kamu personelleri de idari izinli oldukları belirtildi.

SAMSUN

Samsun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 4 ilçenin tamamında, 7 ilçede ise taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

BİTLİS

Bitlis'te etkisini artıran kar yağışı nedeniyle il genelinde tüm okullar, bugünle birlikte 3 gün süreyle tatil edildi. Kar kalınlığının 2 metre 63 santimetreye ulaştığı kentte, araçlar yolda kaldı.

ERZURUM

Erzurum'da kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitime yarın ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları sebebiyle il genelindeki resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel eğitim kurslarında 7 Şubat'ta 1 gün süreyle eğitime ara verildiği belirtildi.

SİVAS

Sivas'ta yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitime yarın da ara verildiği bildirildi.