Özellikle buz pistine dönen ve rampa olan yollarda pek çok araç kayarak yoldan çıktı. Karda kayan araçlar birbirine girdi. Vatandaşlar belediyenin az geldiği gerekçesi ile isyan etti.

Araçlar Yolda kaldı!

Ankara'da etkili olan kar sürücülere zor anlar yaşattı. Araçlar, karla kaplanan ara yollarda zorlukla ilerledi. Özellikle buz pistine dönen ve rampa olan yollarda pek çok araç kayarak yoldan çıktı. Karda kayan araçlar birbirine girdi.
Bazı araçlar yol kenarlarındaki direklere çarptı. Vatandaşlar, karda kayan bir aracı elleriyle tutarak durdurdu. Ayrıca bir belediye otobüsü de kayarak yoldan çıktı. Sincan ilçesinde sabahın erken saatlerinde de çok sayıda araç kar yağışı nedeniyle yolda kaldı. Öğleye doğru kar yağışının etkisini kaybetmesiyle beraber ulaşım açıldı.

Ankara Sincan'da kar yağışı etkili oldu

Ankara'da etkili olan kar zor anlar yaşattı

Ankara'da etkili olan kar sürücülere zor anlar yaşattı. Araçlar, karla kaplanan ara yollarda zorlukla ilerledi. Özellikle buz pistine dönen ve rampa olan yollarda pek çok araç kayarak yoldan çıktı. Karda kayan araçlar birbirine girdi. Bazı araçlar yol kenarlarındaki direklere çarptı. Rampadan aşağıya döne döne ilerleyen araçlardakiler ve çevredekiler yağan kar yağışıyla zor anlar yaşadı. Vatandaşların, karda kayan bir aracı elleriyle tutarak durdurmaya çalıştı. Bir belediye otobüsü de kayarak yoldan çıktı. Ankara'nın Sincan ilçesinde sabahın erken saatlerinde de çok sayıda araç yağan karla yolda kaldı. Öğleye doğru kar yağışının etkisini kaybetmesiyle beraber ulaşım rahatladı.