Olay Pazar günü Uttar Pradesh'in Jhansi kentinde bir üniversitede kamu hizmetleri sınavının yapıldığı yerde meydana geldi. Sınav sırasında arkadaşvını ziyarete gelen 17 yaşındaki lise öğrencisi hayatının dehşetini yaşadı. İddiaya göre genç kız, buradaki gözetmen öğrencinin tecavüzüne uğradı. Tecavüzcünün 11 arkadaşı da bu rezilliği kayıt altına aldı ve kıza sessiz olmasını, bu olaydan kimseye bahsetmemesini, eğer bahsederse videolarını yayacaklarını söyledi.

GRUP HALİNDE ZORLA İÇERİ SOKMUŞLAR

Genç kız polislere verdiği ifadede bir grubun onu zorla arka kapıdan içeri soktuğunu, buradaki bir öğrenci ona tecavüz ederken diğerlerinin de bu rezilliği kayıt altına aldığını söyledi.

Tanıkların ifadelerine göre kampüsün tek görevlisinin sınav işleriyle meşgul olduğu öğrenildi. Şüphelilerden yalnızca iki tanesi tespit edilebildi. Jhansi Polisi Kıdemli Müfettişi Dinesh Kumar P. ise olayla ilgili olarak sekiz kişinin sorgulandığını söyledi.

Ensitü müdürü ise yaptığı açıklamada şüphelilerin ikinci sınıf öğrencisi olduklarını, ancak kimlik tespiti yapılamadığını bildirerek, "Yurtta konaklayan öğrenciler olup olmadıklarının tespit edilmesi gerekiyor." dedi.