Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (Covid-19), Kadir Topbaş'ı da buldu. Kadir Topbaş, Kovid-19 sebebiyle yoğun bakım servisine alındı. Topbaş, 16 Kasım 2020 tarihinden bu yana Koronavirüs tedavisi görüyordu.

Kadir Topbaş'ın oğlu Mustafa Ömer Topbaş, sosyal medya platformu üzerinden yaptığı açıklamada, babası Kadir Topbaş'ın son durumu ile ilgili bilgi verdi.

16 KASIM'DAN BERİ TEDAVİ GÖRÜYORDU

Babası Kadir Topbaş'ın yoğun bakım servisine alındığını ifade eden Ömer Topbaş, babasının 16 Kasım 2020 tarihinden beri Kovid-19 tedavisi gördüğü bilgisini verdi. Mustafa Ömer Topbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadere yer verdi:

"Koronavirüs tedavisi gören babamız Kadir Topbaş'ı bu sabah yoğun bakım servisine aldılar. Doktorların dediğine göre, ilerleyen saatlerde basınçlı oksijen desteği uygulanmasından herhangi bir pozitif sonuç alınmazsa, entübe etmek zorunda kalacaklar. Bu zor günlerimizde dostlarımız, arkadaşlarımız ve babamın sevenlerinden dua istiyoruz. Sizlerin duası ve yüce Allahın da izni ile babamızın en kısa sürede sağlığına kavuşacağını düşünüyoruz. Selamlar ve dualar ile, Allah'a emanet olunuz."