Geçtiğimiz haftalarda Kadıköy Söğütlüçeşme Caddesi'nde başlatılan kaldırım çalışmaları kısmi olarak tamamlanmış, fakat kaldırım taşı yetmediğinden bazı noktalar taşsız kalmıştı. 

Vatandaşlar bu noktada düzgün bir şekilde yürüyemediklerinden, esnaflar ise caddede iş yapamadıklarından ötürü şikayetçi oldu. İki taraf da çalışmaların bitirilmemesinden şikayetçi.

YÜRÜMEKTE ZORLUK ÇEKİYORLAR

Çalışmanın yapıldığı caddedeki esnaflar, vatandaşların doğru düzgün yürüyemediklerinden ötürü dükkanlara girmediğini bildirdiler. 

Esnaflar arasında adı Emrah Lüleli olan bir vatandaş, "1 ay oldu. Zaten gündüz çalışmıyorlar. Sorumlu kimseyi bulamıyoruz. Gece çalışılıyorlar ama çok yavaş işliyor. Biz çok şikayetçiyiz. Başlayalı 1 ay oldu ama durum bu işte. İşler berbat. Yükseklikler çok fazla, kimseye ulaşamıyoruz. Gündüz çalışmadıkları için yetkili birini bulmak imkansız. Belediyeye mesaj gönderiyoruz. Yapılıyor diye sevindik onu da bu hale getirdiler. Bir aydır mağduruz." açıklamasını yaptı.

ESNAFLAR OLARAK GEÇİRDİĞİMİZ SÜREÇ SIKINTILI

Yine aynı caddeden başka bir esnaf durumu şöyle yorumladı: "Şurayı bir an önce hallederlerse çok daha memnun olacağız. Çünkü esnaf olarak gerçekten sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz. Bir an önce bitirilmesini temenni ediyoruz."