Kaan Ayhan’ı 1 yıllığına kiralamak isteyen Galatasaray’ın milli futbolcu ve temsilcisi ile yaptığı ilk görüşmenin olumlu geçtiği ortaya çıktı.

Yeni sezon öncesi Göztepe’den Alpaslan Öztürk ve Kasımpaşa’dan Aytaç Kara ile anlaşan Galatasaray A Milli Takım’ın başarılı stoperi Kaan Ayhan’ı Sassuolo’dan kiralamak amacıyla girişimlerini hızlandırdı.

Kaan’ın, sarı kırmızılıların teklifine olumlu yaklaştığı ve “Kulübümle anlaşma sağlarsanız benim için yeterli” diyerek Galatasaray’a gelmeye hazır olduğunu söylediği ifade edildi.

Mart ayında geçirdiği Covid-19 rahatsızlığı ardından takımında çok forma şansı bulamayan Kaan Ayhan için şimdi Galatasaray, Sassuolo ile masaya oturacak.

Son 3 ayda yeşil siyahlı teknik ekibin yalnızca 31 dakika süre verilen Kaan’ı kiralık olarak kadrosuna katmak adına Galatasaray, Sassuolo’ya geçmişteki olumlu örnekleri de gösterecek. Geçen sezon kiralık oynayan Halil Dervişoğlu ve Gedson Fernandes’in artan form grafikleri, İtalyan ekibini ikna etmek amacıyla masaya sunulacak. Sassuolo da kiralama formülünde problem çıkarmazsa G.Saray, transferi gerçekleştirecek.