Caz tutkunlarının İstanbul’daki buluşma noktası Elite World İstanbul Taksim bünyesindeki Jazz Company, bu ay da benzersiz müzik programlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Besteci, piyanist, trompetçi ve şarkıcı Kubilay Kan, 10 Şubat Cumartesi akşamı “Jazz In The Movies” ile , sinemanın büyülü dünyasını jazz müziği ile birleştirerek izleyicilere eşsiz bir deneyim sunacak. Kan ayrıca 24 Şubat Cumartesi akşamı "My Favorite Songs" adlı özel bir performansla en sevilen eserleri dinleyicilerle buluşturacak.

İstanbul'un müzik sahnesinde adından sıkça söz ettiren mekanlarından Jazz Company’de saat 22.00 ile 01.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek “Jazz In The Movies” ve "My Favorite Songs” programlarıyla Kubilay Kan, unutulmaz sahne performansıyla adından söz ettirecek. “Jazz In The Movies” gecesinde Kan, özenle seçtiği film müziği eserlerini piyano ve vokal performansıyla izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunacak. Kubilay Kan’ a basta Mümtaz Solmaz ve davulda Bilge Candan eşlik edecek. Kan, Solmaz ve Candan'ın önderliğindeki bu müzikal yolculuk, sinemanın en ikonik müziklerini cazın büyüsüyle birleştirerek unutulmaz bir gece vadediyor.

Geleneksel caz atmosferini modern bir dokunuşla birleştirerek, kaliteli bir müzik deneyimi sunan Jazz Company, bu özel programlarla şubat aynda da misafirlerini canlı müziğin keyfini çıkarmaya davet ediyor.