İzmir ilinin Buca ilçesinde kurulu olan iki ayrı fabrikada aynı anda yangın çıktığı ortaya çıktı. Kağıt ve mobilya fabrikalarında çıkan yangınların sebebi henüz bilinmezken, çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi ve itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine, olay yerine pek çok polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangını kontrol altına almak için gerçekleştirdiği çalışmaların devam ettiği belirtildi.

YANGIN BİLİNMEYEN BİR NEDENDEN ÖTÜRÜ BAŞLADI

Seyhan Mahallesi'nde yer alan 5 katlı mobilya ve baza fabrikasındaki 3'üncü katta henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine pek çok polis ve itfaiye ekibi intikal etti. Yangını kontrol altına almak için yapılan çalışmaların halen sürdüğü belirtildi.

AYNI İLDE, BAŞKA BİR FABRİKADA YANGIN ÇIKTI

Ek olarak yine İzmir'in Buca ilçesindeki Göksu Mahallesi'nde yer alan 4 katlı kağıt ve peçete fabrikasında yangın çıktı. İki yangının aynı anda başlaması dikkat çekti.

Yangın kısa süre içinde binanın tamamına yayıldı. Binayı saran alevlere itfaiye ekiplerinin hala müdahale ettiği öğrenildi.