İzmir'de büyük bir operasyon gerçekleşiyor. Gelen bilgilere göre aralarında Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve yardımcılarının da yer aldığı belirtilen 29 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Sabahın erken saatlerinde İzmir'den yeni bir son dakika haberi düştü. Yakın zamanda CHP'den istifa ettiğini açıklayan İzmir Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve yardımcılarının da yer aldığı 29 kişinin hakkında gözaltı kararı çıkarıldığı belirtildi.

SERDAR AKSOY CHP'DEN İSTİFA ETMİŞTİ

CHP Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un yakın zamanda partiden istifa ettiğini açıkladığı öğrenilmişti. Bugün Aksoy ve yardımcıları da dahil olacak şekilde 29 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

İHALEYE FESAT VE TEHDİT SUÇLARI

Gelen bilgilere göre polisler, sabahın erken saatlerinde belediye binasına gelerek arama yapmaya başladı. Polislerin, ihaleye fesat ve tehdit suçlarından ötürü başlatılan soruşturma kapsamında arama faaliyetlerine başladığı belirtildi. Binadaki arama çalışmalarının devam ettiği, hakkında gözaltı kararı bulunan kişilerin de yakalanması için harekete geçildiği bildirildi.