İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü 'Uyuşturucuya sıfır tolerans, her sokak başında biz olacağız' sloganı ile uyuşturucuya karşı verileceği savaş stratejisiyle çalışmayı hızlandırdı.

İzmir narkotik operasyonu

İzmir Narkotik polisleri sokaklarda uyuşturucuya ulaşılabilirliğin önlenmesi için çalışmalarına hız verdi. Uyuşturucu satışı yapmış oldukları belirlenen torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına dönük arka arkaya operasyonlar yapıldı.

İzmir Emniyeti

6 GÜNLÜK RAPOR INSTAGRAMDAN PAYLAŞILDI

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün fotoğrafı instagram sayfasından 14 Aralık-20 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 19 operasyonun ayrıntıları rapor halinde paylaşıldı. Uyuşturucu madde imal ya da ticareti yapan şahıslara yönelik günde 6 gerçekleştirmiş olan 19 operasyonda 450 gram esrar, 386 gram metamfetamin, 116 gram eroin, 7 000 915 adet uyuşturucu hapların yanı sıra 6 gram bonzai, 2 adet hassas terazi ile 6 000 700 liralık uyuşturucu geliri, 1 adet Av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 78 adet fişek ele geçirildi.

6 günlük rapor

Yapılan operasyonda 31 Kişi gözaltına alındı

19 operasyonda toplam 31 kişi gözaltına alındı. Zanlıların Emniyetteki işlemlerinnin ardından adliyeye sevk edilirken 9 kişi ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, son zehir taciri yok olana dek uyuşturucu ile mücadelenin süreceğinin belirterek, "Nasıl ki dağdaki son terörist ölene kadar terörle mücadele devam edecekse, gençlerimizi zehirleyen son zehir taciri yok olana kadar uyuşturucuyla mücadelemiz devam edecek. Vatandaş polis işbirliğiyle bu illetin kökünü kurutacağız" ifadelerini kullandı.