İzmir Seferihisar'da meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremde çöken Emrah Apartmanı, ne yazık ki 32 vatandaşa mezar oldu. Enkaz ortadan kaldırılırken deprem gününe ilişkin yürek yakan detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İzmir depreminde en çok ölüme sebep olan enkazlardan biri olan Emrah Apartmanı enkazında 2,5 yaşındaki Barlas ile anneannesinin cansız bedenlerine ulaşılmıştı. Barlas ve anneannesinin ölümüne ilişkin yürek yakan bir detay ortaya çıktı. Barlas'ın annesi, anneannenin telefonunu bulduğunda telefonun hala ninni çaldığını söyledi. 

BARLAS VE ANNEANNESİNDEN GERİYE WHATSAPP KONUŞMALARI KALDI

İzmir'deki depreminde çöken Emrah Apartmanı, 32 vatandaşımıza mezar olurken, henüz 2,5 yaşındaki Barlas'la birlikte anneannesini de bizden aldı. O günden geriye kalanları ise anne Yağmur Gürman anlattı. Depremde yaşamını yitiren anneanne Fatma Ateş, deprem meydana gelmeden 14 dakika önce Barlas'ı uyutmadan önce çektiği bir videoyu Whatsapp'tan gönderdi. Onlardan geriye yalnızca Whatsapp konuşmaları kaldı...

BARLAS SON VİDEODA 'SENİ SEVİYORUM' DEDİ

Depremle ilgili kahreden detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Anne Yağmur Gürman, depremin olduğu esnada iş yerindeydi. Anneanne Ateş, Barlas'ın annesine "Seni çok seviyorum." dediği bir videoyu gönderdi. Videoyu izleyen anne de, "Aşkım benim, ben de onu." şeklinde yanıt verdi. 

Kısa süre içinde Ateş, Barlas'ın bir fotoğrafını yollayarak anneye, "Gözlerin yakışıklı görsün." yorumunu yaptı. Fotoğrafın depremden yalnızca 12 dakika önce gönderildiği görüldü. Ardından anneanne Ateş, uyuyacaklarını söyledi.