İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bir bağlantısı olup olmadığı tartışılırken ilginç bir detay ortaya çıktı. Buğra Kavuncu'nun, bir dönem MİT mensubu olan ve FETÖ soruşturmalarında tutuklanan Enver Altaylı'nın yeğeni olduğu öğrenildi. Gelen bilgilere göre, Enver Altaylı'nın kızının nişanına, FETÖ'nün sözde Türkiye imamı da katıldı ve yüzükleri taktı. Sözde imamın ayrıca "başyüceler şurası başkanı" firari Mustafa Özcan olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAF FETÖ'CÜ ENVER ALTAYLI'NIN BİLGİSAYARINDAN ÇIKTI

FETÖ'cü Enver Altaylı'nın bilgisayarı içinde yapılan aramalarda bir fotoğraf bulundu. Fotoğrafta sözde imam Mustafa Özcan'ın yer aldığı ve FETÖ soruşturması şüphelilerinden olan, damat Can Y. ve Altaylı'nın kızı Dilara Y.'nin de baş gösterdiği görülüyor. Mustafa Özcan'ın ise çiftin nikah kurdelesini kestiği açık bir şekilde ortada.

FETÖ'cü sözde imam Mustafa Özcan davası

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından; terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in de yer aldığı üst düzey 73 isim hakkında Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Sözde imam Mustafa Özcan ise bu davanın sanıkları arasında yer alıyor.