İYİ Parti'de FETÖ'cü suçlamalarından ötürü kılıçlar çekildi. Geçtiğimiz gün açıklama yapan İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında flaş iddialar ortaya atınca parti karıştı. 

Meral Akşener, bu konuyla ilgili olarak, "Milletvekili hür iradeleriyle fikirlerini belirtmeleri partimiz için çok önemli. Şimdi ilginç olanı ölçü kaçsa da bu fikirlerine saygı duydum. Benim konuştuğum gruba katılmamalarına saygı duydum. Bunu söyleyen çok büyük bir yalancıdır. Bugün İstanbul İl Başkanımız Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacak." ifadelerini kullanmıştı. 

Buğra Kavuncu'nun bugün Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

KAVUNCU, 'SÖZ KONUSU MİLLETVEKİLİ' DEDİ

Adliyenin önünde basın mensuplarının sorularına yanıt veren Buğra Kavuncu, Ümit Özdağ'ın adını vermeden, 'söz konusu milletvekili' şeklinde konuştu. Ümit Özdağ'ın İYİ Parti'den ihraç edilmesi için tüm il ve ilçe başkanlıkları tarafından dilekçe hazırlandığını belirten Kavuncu, "Bütün ilçe başkanlarımız parti tüzüğünün gerekli maddeleri uyarınca da söz konusu milletvekiliyle alakalı ihraç talebiyle gerekli dilekçelerini hazırladılar." dedi.