İYİ Parti'deki FETÖ suçlamaları Rize'de devam ediyor. Öncelikle İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ tarafından, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ ile iltisaklı olduğunu iddia etmişti. Ardından Disiplin Kurulu'na sevk edilmiş, İYİ Parti'den ihraç edilmesine karar verilmişti.

Krizin ardından İYİ Parti'de istifa krizi başladı. Gelen son bilgilere göre FETÖ suçlamaları Rize'de devam ediyor. Rize Güneysu İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Öztürk,  İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Akyıldız Özyanık'ı FETÖ'cü olmakla suçladı. 

İYİ PARTİ'DE FETÖ'CÜ SUÇLAMALARI

İYİ Parti Güneysu İlçe Başkanı Ali Rıza Öztürk, oy çokluğuyla partisinden ihraç edildi. Öztürk, bunun üzerine bir açıklama yaparak Özyanık'ın FETÖ'cü olduğunu söyledi.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Rize Güneysu İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Öztürk, İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Akyıldız Özyanık'ı alenen FETÖ'cü olmakla suçladı. Özyanık'ın daha önce FETÖ davasından yargılandığını belirten Öztürk, kendisini deşifre etmesinden korktuğu için Özyanık'ın, kendisini partiden ihraç etme kararını aldığını söyledi.

ÖZYANIK: ONU CİDDİYE ALMIYORUM

Söz konusu iddiaların ardından sosyal medyadan cevap veren Özyanık, kendisini herkesin, en çok da devletin tanıdığına dikkat çekerek; FETÖ'cü iddialarını ortaya atan kişilere seslenip ellerindeki herhangi bir bilgiyi veya belgeyi şayet varsa hemen savcılığa vermelerini söyledi. Belge olduğu halde savcılığa gitmeyenlere "Namert ve alçak" yakıştırmasını yapan Özyanık, Öztürk'ü daha önceden olduğu gibi şimdi de ciddiye almadığını söyledi.