İtalya Serie A ekiplerinden İnter, kendi sahası Giuseppe Meazza'da rakibi Shakhtar Donetsk'i ağırladı. Ev sahibi ekip, bütün uğraşlara rağmen topu kale ağlarıyla buluşturmayı bir türlü başaramadı.

Şampiyonlar Ligi'ne çıkmak için mücadele eden İnter, maçın golsüz sona ermesinin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. B Grubu'nda Real Madrid, son maçta elenmekten kurtuldu ve grubu lider tamamladı. Öte yandan İnter, grupta son sırada yer alarak Avrupa hayalini rafa kaldırdı.

İNTER GRUBU SON SIRADA TAMAMLADI

Real Madrid, Almanya ekiplerinden Mönchengladbach'ı 2-0'lık skorla mağlup etti. Buna rağmen Shakhtar Donetsk ile kendi sahasında karşılaşan İnter, maçı golsüz kapatınca grubun son sırasında kendine yer buldu. İnter, UEFA Avrupa Ligi şansını dahi Shakhtar Donetsk'e kaptırdı ve Avrupa defterini kapatmak zorunda kaldı.

Real Madrid, grubu 10 puanla lider olarak tamamladı. Onun arkasından 8 puanla Alman ekibi Mönchengladbach gelirken, 3. sırada yine 8 puanla Shakhtar Donetsk yer aldı. Yalnızca 6 puan toplamayı başaran İnter ise elleri bomboş bir halde grubu son sırada tamamladı.

TOP SON DAKİKADA LUKAKU'YA ÇARPTI

Teknik adam Conte, geçtiğimiz sezonda da Milano ekibini Şampiyonlar Ligi gruplarındaki mücadeleden çıkarmayı başaramamıştı. Yine aynı kaderi yaşayan Conte'nin takımı 88. dakikada inanılmaz bir an yaşadı. 

Gol için şans arayan İnter, köşe vuruşunu kullandı. Ancak müthiş bir gol fırsatı, Alexis Sanchez'in tam önünde yer alan Lukaku'ya çarpınca kaçtı. Lukaku, takım arkadaşının gol çıkarmasına engel olunca İnter taraftarları adeta çılgına döndü.