Metroda gördüğü genç kadını metrodan çıktıktan sonra Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nde dakikalarca, gittiği her yerde takip ve taciz eden Sezer T., etrafta bulunan polislerin durumu fark etmesiyle yakalanmış, emniyetteki işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

İki ayrı suçtan tutuklanarak cezaevine gönderildi

Sezer T. isimli şüpheli, "Cinsel taciz ve cinsel saldırı" suçundan yargılanarak hakim karşısına çıktı. Burada kendini savunan sapık, kadına fiziksel olarak temas etmediğini, suçsuz olduğunu ve beraat istediğini beyan etti. 13 yıla kadar hapsi istenen Sezer T.'nin tutukluluk halinin devam edilmesinde karar kılındı ve mahkeme başka bir tarihe ertelendi.

MAĞDUR KADIN: BACAĞIMI ELLEYEREK TACİZ ETTİ

25 yaşındaki Ö.K., Sezer T.'nin metroda yanına gelerek kendisiyle tanışmak istediğini, ancak bu teklifi reddedip farklı bir koltuğa oturduğunu belirtti. Metrodan çıktıktan sonra adamın kendisini takip ettiğini belirten Ö.K., "Ben izimi kaybettirmek için cadde üzerinde bulunan bir mağazaya girdim. Mağazadan çıktıktan sonra bir apartmanın önünde oturmaya başladım. Gelip benim bacağımı elledi. Şikayetçiyim." dedi.

SEZER T.: GÖZLERİ KÖTÜ DİYE TAKİP ETTİM

Cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya katılan tutuklu sanık Sezer T., suçlamaları redderek beraat talep etti. Olay günü Ö.K.'yi gördüğünü, gözlerinin kötü olduğunu ve düşecek gibi göründüğünü öne süren Sezer T., "Kulaklık takıyordu duymaz diye yanına oturdum. Muştekiyi karşı herhangi bir temasın olmadı. kendisini ilk olarak Yenikapı metrosunda gördüm ve yanına oturdum. Taksim metro durağında birlikte indik." dedi.

Ö.K. ile fiziksel bir teması bulunmadığını iddia eden Sezer T.'nin tutukluluk halinin devamına karar verildi. Duruşma başka bir tarihe ertelendi.