Edinilen bilgiye göre Çengelköy'deki tarihi Vaniköy Camii'nde yangın çıktı. Yangın yerine çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği görüldü. Yangına denizden ve karadan müdahale ediliyor. Camiide ahşap yapılanma sebebiyle yangının hızla büyüdüğü belirtildi.
İstanbul Çengelköy'den gelen son dakika haberine göre tarihi Vaniköy Camii'nde yangın çıktı. Yangın yerine çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği görüldü.

İşte ilk bilgiler

İstanbul'dan gelen son dakika görüntüleri görenleri şoke etti. Tarihi Vaniköy Camii'nden gelen yangın görüntüleri ve yükselen alevler çevre halkında kısa süreli paniğe neden oldu. Edinilen bilgiye göre Çengelköy'deki tarihi Vaniköy Camii'nde yangın çıktı. Yangın yerine çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği görüldü. Yangına denizden ve karadan müdahale ediliyor. Camiide ahşap yapılanma sebebiyle yangının hızla büyüdüğü belirtildi.

Ahşap yapısı nedeniyle alevler hızla yükseldi

Vaniköy Camii'nin yanmasının ve alevlerin hızla yükselmesinin sebebi olarak ahşap yapısı ve içerideki ahşap döşemeler gösterilirken ekiplerin çalışmalarına devam ettiği aktarıldı.