Geçtiğimiz gün saat 22.45 sularında, Kağıthane Çeliktepe Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde meydana gelen olayda marketi bir süredir gözleyen kimliği belirsiz bir şahıs, market sahibi H.N.H'nin arka tarafa geçmesiyle birlikte harekete geçti.

Şahıs kasanın dışındaki 800 lirayı almak üzere hamle yaptığı sırada market sahibi soyulduğunu fark ederek soluğu gaspçının yanında aldı. 

O anlar bir bir kameraya yansıdı

Market sahibi gaspçıya arkadan sarılarak elindeki paraları düşürmesi için çaba gösterdiyse de gaspçı direnç gösterdi. Bunun üzerine H.N.H, gaspçı adamı yumruklamaya başladı.

KAVGA SESLERİNİ DUYAN VATANDAŞLAR MARKETE KOŞTU

Bir süre gaspçıyla boğuşan market sahibi, sesleri duyarak markete koşan vatandaşlar içeri girdiği esnada gaspçı adamı yere yatırdı. Vatandaşların ve market sahibinin ortaklaşa dövdüğü adam son anda vatandaşların ellerinden kurtularak paralarla birlikte kaçtı. 

1 SAATE KALMADAN YAKALANDI

Kağıthane'de suça göz açtırmayan Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, alınan ifadelerin ardından kamera görüntülerini inceleyerek eşkalini belirledikleri gaspçıyı bir saat geçmeden yakaladı. Çeliktepe Şairane Sokak üzerinde yakalanan gaspçının üzerinden 285 lira para çıktı.

Adının Emre B. olduğu belirnenen ve "yağma", "kasten yaralama" ve "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak" gibi sabıkaları olan şahıs, hastanedeki kontrollerin ardından Gültepe Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi.