İstanbul Gazete Radyo TV ve İnternet Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın düzenlediği Kadıköy ilçesindeki Büyük kulüpte kahvaltılı programın konuk'u  Zafer Partisi Genel Başkanı  Prof. Dr. Ümit Özdağ oldu.

İstanbul Gazete Radyo TV ve İnternet Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız ,Programın açılış konuşmasında  Federasyonumuzun düzenlediği programa katılan  Zafer partisi Genel Başkanı  Prof. Dr. Ümit Özdağ’ a teşekkür etti. Başkan  Yıldız, Genel Başkan Özdağ’ı mikrofona davet etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı  Prof Dr. Ümit Özdağ  yaptığı açıklamalarda, ülkenin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik duruma dair çarpıcı tespitlerde bulundu. Partisinin geleceğe dair vizyonunu paylaşan Özdağ, katılımcılara önemli mesajlar verdi.

Prof Dr. Ümit Özdağ, Federasyon üyeleri olan gazeteci ve televizyon mensuplarını bizlerle buluşturan Federasyon başkanı  Ali Rıza Yıldız’a da teşekkür etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, düzenlediği basın toplantısında Türkiye’nin “gerçek bekâ sorunu” olarak nitelendirdiği Suriyeli sığınmacılar meselesini tüm detaylarıyla açıkladı.

İstanbul Radyo TV Gazete ve İnternet Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı programında konuşan Özdağ, Türkiye’nin mülteci sorunu, deprem riski ve işsizlik gibi kritik konularına değindi.

Özellikle Suriyeli sığınmacılar meselesini vurgulayan Özdağ, bu sorunun Türkiye’nin öncelikli gündem maddelerinden biri olduğunu belirtti.

Suriyeli sığınmacılar konusunda ise, “Mülteci sorunu zaten bu memleketin en büyük sorunu. İstanbul’da olası bir depremin vereceği zarar çok büyük. Deprem sonrasında yağmacılık baş gösterecek; bununla ilgili ne büyükşehrin ne de hükümetin bir çalışması var. Biz anlatıyoruz, dinliyorlar ama uygulayan yok” ifadelerini kullandı.

Özdağ ayrıca, CHP ile ittifak konusunda net bir tavır sergileyerek, “CHP ile ittifak asla olmaz. Biz şehit annelerinin ellerini öperiz, onlar gibi başka elleri öpemeyiz” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin gündemine dair siyasi ve ekonomi konular hakkında bilgi veren Özdağ Gazetecilerin sorularını cevapladı.