İspanya La Liga'nın 24. hafta mücadelesinde Real Madrid, şampiyonluk yarışında en yakın rakibi Girona ile karşı karşıya geldi.

Milli futbolcu Arda Güler, 77. dakikada Vinicius Junior'un yerine oyuna dahil oldu.

Arda Güler'in yerde kaldığı pozisyonda Real Madrid, penaltı kazandı ancak Josulu, penaltıyı gole çeviremedi.

MARCA'da yer alan kısa yorumda Arda için, şöyle denildi:

Sadece 15 dakika sürdü ve maçın sonucu belli olmuştu ama Bernabeu ve Arda Güler bunun için minnettardı. Nihayet, Türk oyuncu beklenenden yarım yıl sonra ilk kez sahaya çıktı.

Planeta Realmadrid'de yer alan Arda Güler haberinde ise yıldız futbolcunun cesur ve öz güvenli kişiliğine vurgu yapıldı.

Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi:

"Türk oyuncu sahaya her çıktığında çok ilginç hareketlere imza atıyor. Örneğin Joselu'nun kaçırdığı penaltıyı o yaptırdı. Belki de Türk oyuncu atışı kullansaydı, top içeri girecekti. Bunu asla bilemeyeceğiz. Ancak, asıl önemli olan Güler'in harika bir kişiliğe sahip olmasıdır."

"Penaltıyı kendisi atmak istedi ve bu, görüntülere yansıdı. Türk oyuncu, takımda yeni olmasına rağmen penaltıyı isteyecek kadar cesur görünüyor. Bu nedenle Real Madrid taraftarları 24 numarayı sahada daha sık görmek istiyor. Fenerbahçe'nin oyuncusu harika bir futbolcu ve kulüp ondan çok memnun. Hatta kış transfer döneminde gelen birkaç teklifi de geri çevirdiler."

"Şimdi sezonun en önemli kısmı geliyor. Şampiyonlar Ligi geri döndü ve La Liga son aşamasına giriyor, ancak bugün kazanma yolunda büyük bir adım attılar. Arda'nın taraftarların istediği dakikaları alıp alamayacağını göreceğiz. Real Madrid'de onun bir dünya yıldızı olacağına inanıyorlar. Yavaş yavaş başrol oynamaya başlayacak. Ancelotti şimdi onun sabırlı olmasını ve dünyanın en iyileriyle birlikte bir futbolcu olarak gelişmeye devam etmesini umuyor. Girona karşısında oynadığı 10 dakikada çok iyi bir izlenim bıraktı, hatta bir penaltıya bile sebep oldu. İlk golüne her geçen gün daha da yaklaşıyor."