Geçtiğimiz günlerde 43 yaşındaki oyuncu Irmak Ünal, koronavirüs (kovid-19 veya covid-19) testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Koronavirüs sürecini oldukça ağır bir şekilde geçiren Irmak Ünal, bir süre hastanede tedavi gördükten sonra sonra bugün ilk defa kendini iyi hissettiğini açıkladı. 

Son 4 gündür koronavirüse karşı ciddi bir mücadele verdiğini söyleyen Irmak Ünal, hastalığı çok şiddetli geçirdiğini açıkladı. 

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Irmak Ünal, yaz mevsimini oldukça dikkatli bir şekilde geçirdiğini belirtti. Bodrum'da bulunduğu esnada da izolasyon sürece ne olduğunu belirten Ünal, koronavirüsün arkadaşından kendisine bulaştığını açıklamıştı.

İSTANBUL'A DÖNÜNCE ARKADAŞIYLA BULUŞTU

Irmak Ünal, doğru şekilde beslenerek bağışıklık sisteminin güçlü konumda tutmaya çalıştığını söyledi. Arkadaşları ile buluştuğu esnada da oldukça dikkatli davrandığını belirten Ünal, okulların açılması ile birlikte İstanbul'a geri döndüğünü, aynı haftada bir arkadaşından koronavirüs kaptığını açıkladı. 

Uluslararası olarak uçuş yapan birinin 2 hafta boyunca izolasyon sürecinde bulunması gerektiğine dikkat çeken Ünal, kendisinin bir hataya kurban gittiğini belirterek arkadaşının koronavirüs hastası olduğunu bilseydi onunla vakit geçirmek gibi hata yapmayacağının da vurgusunu yaptı.

"KAPALI ORTAMLARDA MASKE TAKIN"

Kapalı ortamlarda maske takmanın önemine değinen Ünal, takipçilerine arkadaş ortamında bulunuyor olsalar bile maskelerine asla çıkarmamaları hususunda uyarıda bulundu. Ünal son 2 gün boyunca sancı çektiğini söyleyerek vücudunun direncinin düştüğünü ve güçsüzleştiğini açıkladı.

"KORONAVİRÜS TELEFONDAN BULAŞTI"

43 yaşındaki oyuncu Irmak Ünal virüsü kendisine yurtdışından gelen arkadaşlarının bulaştırdığını belirtti. Yaşadıklarını sosyal medyadan anlatan Ünal, bir arkadaşının evinde kahve içmek için toplandıklarını, orada arkadaşının telefonunu eline aldığını, ardından telefonuyla bir görüşme gerçekleştirdiğini ve virüsün kendisini bu yolla bulaştığını söyledi.