Apple kullanıcıların uzun bir süredir duyurulmasını beklediği iPhone 12 Mini, geçen Eylül ayında düzenlenen lansmanda tanıtılmadı. Apple, merakla beklenen iPhone 12 Mini'nin ne zaman tanıtılacağını duyurdu. Peki iPhone 12 Mini özellikleri beli oldu mu? iPhone 12 Mini kaç TL'den satılacak? İşte Apple'ın yeni telefonu iPhone 12 Mini hakkında teknoloji dünyası takipçilerinin merak ettiği detaylar...

APPLE'IN İNTERNET SİTESİNDEN TARİH DUYURULDU

Apple'a ait resmi internet sitesinden bir etkinlik duyurusu yayınlandı. "Hi, Speed" sloganı ile yayınlanan afiş doğrultusunda yeni iPhone 12 Mini için tanıtım tarihi 13 Ekim olarak belirlendi. iPhone 12 Mini telefonu, saat 20.00'da düzenlenecek etkinlikle kullanıcılara tanıtılacak.

 

 

APPLE İPHONE 12 MİNİ ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU MU?

Apple iPhone 12 Mini'nin özellikleri resmi olarak tanıtılmadı, ancak her telefon modelinin çıkışından önce piyasaya bilgiler sızdırılıyor. Apple iPhone 12 Mini için sızdırılan bilgilere göre yeni modelin Y-OCTA entegreli esnek bir OLED ekrana sahip olacağı konuşuluyor.

Ayrıca yeni modellerini Pad Pro’da tanıtımı yapılan bir LiDAR tarayıcısıyla geleceğine dair söylentiler dolaşıyordu. Ancak bu tarayıcının yeni modelde olması beklenmiyor.

‌iPhone 12‌ Mini 2.227 mAh'lık bir batarya ile birlikte gelebilir. Öte yandan iPhone 12 serisinde 5G hız teknolojisinin olması, Mini modeli için de 5G teknolojisinin kullanılacağı düşünülse de iPhone 12 Mini'de 6 GHz altı 5G’nin bulunabileceği söyleniyor.

 

 

APPLE İPHONE 12 MİNİ KAÇ TL'DEN SATILACAK?

Yeni iPhone 12 Mini'nin satış fiyatı henüz belli olmadı. Satış fiyatı açıklanır açıklanmaz Türkiye fiyatı belirlenecek.