İzmir'in Ödemiş ilçesinde, 16 yaşındaki Buse Melisa Kılıç, emekli astsubay olan babasının beylik tabancasıyla intihar etti. Hastaneye kaldırılan genç kız, tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunmayı başaramadı.

BABASI GÖZALTINA ALINDI

Bu paylaşımların ve genç kızın intiharının ardından 48 yaşındaki emekli astsubay Özay Kılıç gözaltına alındı. Kılıç'ın ifadesinde kızına herhangi bir şiddet uygulamadığını, ders çalışma nedeniyle sözlü bir tartışmaya girdiklerini iddia etti. Kılıç işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Babasının kendisini sürekli intihara teşvik ettiğini yazan Kılıç, "Babam beni intihara teşvik etmek için ip almış. Odaya koymuş, poşetten de çıkarmış. Bu ne diye sordum, 'Hiç, intihar etmek istersiniz diye aldım' diyor." ifadelerini kullanmıştı.

İNTİHAR DEĞİL, CİNAYET

Kılıç'ın son gönderilerinde yazdıkları, okuyanların kanını dondurdu. Genç kızın Twitter'daki paylaşımlarını görenler, yine aynı mecrada, "İntihar değil, cinayet!" sloganlarıyla tepki göstermeye başladı. 

Kılıç'ın paylaşımları şu şekilde:

"Bu gece ölürsem ve babam benden nefret ettiği için peşimden gelirse ne yapacağım? Bu dünyada beni koruyamayan Tanrı, onun yanına gittiğimde beni babamdan korur mu yoksa orada daha çok mu acı çekerim? Korkuyorum. Ölmekten çok babamdan korkuyorum. Neden bunları yaşıyorum?" 

'AL SİLAHI SIK KAFANA' 
İddiaya göre Buse Melisa Kılıç'ın babası, kızına, "Sen başıma gelmiş en kötü şeysin. Al silahı sık kafana, bir gün ağlar hayatıma devam ederim." gibi intihara teşvik eden ifadeler kullandı.

'TETİĞİ ÇEKTİM'
Twitter hesabından son olarak, "Tetiği çektim." yazan Buse Melisa Kılıç intihar etti. Olayın ardından Twitter kullanıcıları, "İntihar değil, cinayet!" diyerek tepki göstermeye başladı.