İngiliz devi Liverpool, geçen sezon Premier Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Ancak Liverpool bu sezon savunma oyuncularının sakatlıklarıyla ne yapacağını bilemez bir durumda. Defans bölgesine takviye yapmak isteyen Liverpool takımının devre arasında anlaşma imzalamak istediği isimlerin arasında A Milli Futbolcu Ozan Kabak da yer alıyor. İngiliz basınından gelen haberlere göre, İngiltere Ligi ekiplerinden Liverpool, Ozan Kabak'ı kadrosuna katma fikrine sıcak bakıyor.

OZAN KABAK, JURGEN KLOPP'UN LİSTESİNDE

Milli futbolcu Ozan Kabak, Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp'un transfer listesinde yer alıyor. Son dönemlerde yıldız savunma oyuncusu Virgil van Dijk'ın sakatlığının çok uzun sürmesinin ardından Joe Gomez de milli takım kampındaki antrenmanlarda sakatlanmıştı. Sakatlıklarla boğuşan Liverpool'un savunma bölgesine transfer yapma isteği de transfer dedikodularının artmasına sebep oldu.

OZAN KABAK'IN BONSERVİS BEDELİ

20 yaşındaki Ozan Kabak, genç oluşuna rağmen kendisine çok şey kattı. Profesyonel kariyeri boyunca 66 maça çıkarak Avrupa'daki dev kulüplerin de radarına girmeyi başaran Ozan Kabak'ın bonservis bedeli ise tam 20 milyon Euro.

Liverpool transfer listesinde başka hangi isimler var?

Liverpool kulübünün transfer listesinde genç oyuncu Ozan Kabak'ın yanı sıra Ben White, Conor Coady ve Dayot Upamecano gibi isimler de yer alıyor. Liverpool, Ozan Kabak ile anlaşma sağlamak için Schalke tarafından talep edilen 20 milyon Euro'luk bonservis bedelini ödemek zorunda.