Muharrem İnce, gazetecilerin 6'lı masaya ilişkin fikirlerini sorması üzerine altılı masadan milletin lehine bir iş çıkacağına inanmadığını söyledi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 6'lı masayı eleştirerek, "6'lı masa artık kısır günü mü, altın günü mü, dolma günü mü... İstanbul Sözleşmesi'nde, Libya tezkeresinde, terörle mücadelede, kamulaştırmada, Ergenekon, Balyoz'da, cumhurbaşkanı adayında anlaşamamışlar. Nerede anlaşacaklar?" dedi.

Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında bulunduğu Mersin’de bir otelde partisinin MYK toplantısının ardından yaptığı basın açıklamasında, ülkedeki ekonomi ve tarım politikalarını eleştirdi.

Bir gazetecinin 6'lı masaya ilişkin sorusu üzerine İnce, o masadan milletin lehine bir iş çıkacağına inanmadığını söyledi..

6'lı masada memleket meselelerinin konuşulmadığını dile getiren İnce, "6'lı masa artık kısır günü mü, altın günü mü, dolma günü mü... İstanbul Sözleşmesi'nde, Libya tezkeresinde, terörle mücadelede, kamulaştırmada, Ergenekon, Balyoz'da, cumhurbaşkanı adayında anlaşamamışlar. Nerede anlaşacaklar? 6'lı masayı devam ettirsinler. İtirazım yok, oraya gelmek gibi bir niyetimiz, talebimiz de yok. Zamanı geldiğinde gerekli ittifaklar kurulur." ifadelerini kullandı.