İkinci kez kansere yakalanan İrem Ayyüce Çınar, bu kez hayata tutunmayı başaramadı. Pozitif mesajlar vermeyi sürdüren İrem Ayyüce Çınar kansere yenik düştü. Çınar, daha önceki açıklamalarında hastalığının Neslican Tay ile benzer olduğunu, ancak kanserin kendilerinden daha güçlü olmadığını dile getirmiş, pozitif enerjisiyle kanser hastalarına umut olmuştu.

YUMUŞAK DOKU KANSERİ TANISI KOYULDU

23 yaşındaki İrem Ayyüce Çınar'ın 2017 yılında Erdemli Devlet Hastanesi'ne giderek sağ bacağında bir şişlik olduğunu beyan ettiği, buradaki incelemer sonucunda bacağında bir kitle olduğu tespit edildiği öğrenilmişti. Tetkiklerin ardından Mersin Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Çınar'a burada yumuşak doku kanseri ve Nörofibromatozis tanısı kondu.

NESLİCAN TAY GİBİ HAYAT DOLUYDU

Hikayesi, kısa zaman önce kanserden kaybettiğimiz Neslican Tay'a benzeyen Ayyüce Çınar, 2018 yılında ameliyat oldu. sağ bacağından sinir kılıfı tümörü operasyonu geçiren Çınar, ameliyat sonrasında kemoterapi ve radyoterapi almaya başladı. Bu süre zarfında kaşlarını ve saçlarını kaybetse de pozitifliği hiçbir zaman sönmedi. Kendisine Neslican Tay'ı örnek alıyordu.

KANSER İKİNCİ DEFA KENDİNİ GÖSTERDİ

İrem Ayyüce Çınar ikinci kez kansere yakalandıktan sonra Adana'da bulunan özel bir hastaneye gitti. Burada bacağı kesildi. 20 Kasım 2020 tarihinde yoğun bakıma kaldırıldıktan sonra bilincini yitiren İrem Ayyüce Çınar, bu sabah yaşamını yitirdi. Çınar'ın acı kaybı, ailesi tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu.

AYYÜCE ÇINAR İÇİN DUYGU DOLU MESAJLAR YAYINLANDI

Acı ölüm haberinin ardından Ayyüce Çınar'ın ismi sosyal paylaşım sitesi Twitter'da gündem oldu. Hayat dolu halleriyle her daim hatırlanacak olan Ayyüce Çınar için pek çok kullanıcı tarafından duygu dolu mesajlar paylaşıldı.