Dolandırıcıların akıl almaz yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul'un Esenyurt semtinde meydana gelen olayda bir dolandırıcı çetesi, 49 yaşındaki bir inşaat işçisini ağlarına çekmek için cinsel ilişki bahanesini kullandı. Darp edilen ve parası çalınan adam, emniyete gidip şahıslardan şikayetçi olunca çetenin düzenbazlığı da ortaya çıktı.

ADAMI CİNSEL İLİŞKİ BAHANESİYLE DAİREYE GETİRDİ

H.G. isimli şahıs, 28 yaşındaki şüpheli S.A. ile bir kafede tanışmasının ardından kabusu yaşadı. İddiaya göre kadın, adamı Akevler Mahallesi'nde bulunan daireye davet etti. Buradaki bahçede buluşan ikili, beraber rezidansa girerek sohbet etmeye başladı. Ardından cinsel ilişkiye girmek için daireye doğru yola koyuldular.

Soyunurken içeri silahlı adamlar girdi

İkilinin dairede soyunmaya başladığı esnada içeri iki erkek şahıs daldı. Adamlardan birinin elinde kurusıkı tabanca, diğerinin elinde bıçak gören mağdur adam paniğe kapıldı. Şüpheliler, "namuslarına leke getirdiği" sebebiyle H.G.'yi darp etti ve kıyafetlerini tamamen çıkarıp ellerini plastik bir kelepçe yordamıyla arkadan bağladı.

Cebindeki paraya el koyup boş senet imzalattırdılar

Şüpheliler, bağladıkları adamı öldürmekle tehdit ettiler. Öte yandan adamın cebinde bulunan 1000 TL'ye yakın nakit parayı da alan adamlar, bir gizli kameranın yatağı gördüğünü, burada olanları kayıt altına aldığını, söz konusu görüntüleri sosyal medya üzerinde yayınlayacaklarını ve adamın yakınlarına kadar ulaştıracaklarını söyledi. Tehditlere boyun eğen H.G., adamların verdiği iki boş senedi imzalamak zorunda kaldı.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Olayların ardından emniyete giden H.G., çetenin iğrenç tezgahını buradaki görevlilere anlatınca polis ekipleri harekete geçti. Rezidansa ait güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüpheli kadın S.A. ve yakınları olduğu iddia edilen iki adamı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Evlerinde nakit para ve 5 boş senet bulundu

Polis ekipleri, şüpheli kadın S.A.'nın kaldığı rezidans dairesinde yaptığı aramalarda bıçak, plastik kelepçe, kuru sıkı silah, 5 boş senet ve 700 TL nakit para buldu.