Düğün Dernek ve Çalgı Çengi gibi sevilen filmleriyle tanınan yönetmen ve senarist Selçuk Aydemir tarafından kaleme alınan bir komedi: “Şaşırt Beni”, 28 Şubat Çarşamba günü saat 20:00’da Atatürk Salonu’nda sahne alacak. 

 

Şaşırt Beni” kötülerle onlar gibi olmadan mücadele edilemeyeceğine karar verip karanlık tarafa geçen birinin, olmadığı biri gibi davranmaya mecbur kalmasının ardından, kendini türlü komik durumların içinde bulması serüvenini izleyiciyle buluşturacak. Oyunun geniş kadrosu son dönemin sevilen oyuncular Pelin Karahan, Çağdaş Onur Öztürk, Murat Akkoyunlu, Tuna Kırlı, Yasemin Baştan, Barış Yıldız, Korhan Herduran, Adem Türker'den  oluşuyor.

 

Bu kahkaha dolu tiyatro oyunu için biletler www.hisarkulturmerkezi.com adresinden veya Hisar Okulları Kültür Merkezi misafir ilişkileri masasından temin edilebilecek.

ŞAŞIRT BENİ:

Tarih: 28 Şubat 2024, Çarşamba

Saat: 20:00

Yer: Hisar Okulları Atatürk Salonu

Yaş: 13+

Bilet: 850 TL
 

Hisar Okulları’nın eğitim modeli bilim, mühendislik, sanat ve tasarım alanlarını kapsıyor. Hisar Okulları kurulduğu ilk günden bu yana, dünya ile rekabet edebilen öğrenciler yetiştirmek üzere; bilim, mühendislik, sanat, tasarım gibi farklı alanların ilişkilendirildiği bir eğitim modeli ve akademik program sunuyor. Okul; en küçük yaşlarından başlayarak, her düzeydeki öğrenciler için ilgi alanları doğrultusunda deney ve gözlem odaklı bilgi ve beceri edinme fırsatları yaratıyor. Bu becerilerle donanmış öğrenciler yaşam yolculuklarına, sorun belirleme, çözüm üretme ve bu çözümleri sebatla uygulamaya koyma tecrübesiyle başlıyorlar. 1591 öğrencisi olan okulun mezunları, Türkiye ve dünyanın önde gelen eğitim kurumları ve kuruluşlarında eğitim ve çalışma hayatlarına devam ederken, içinde bulunduğu toplumun ilerlemesine de katkı veriyor.