Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak koronavirüs test sonucunun pozitif olduğunu duyurdu.

Koronavirüs (covid-19) sonucunun pozitif olduğunu öğrendiğini açıklayan Türkoğlu, izolasyon sürecine girdiğini ve evinde tedavi görmeye başladığını ifade etti. Hidayet Türkoğlu, vatandaşları koronavirüs salgını suresinde hayati önem taşıyan maske, sosyal mesafe, temizlik kurallarına itina ile uyum göstermeleri hususunda uyarıda bulundu.

SPOR CAMİASINDA COVİD-19 PANİĞİ

Yeni tip koronavirüsün (kovid-19) ülkemizde etkisini hala göstermeye devam etmesinden ötürü günlük vaka sayılarında olağanüstü bir artış gerçekleşti. Koronavirüs hiçbir ayrım yapmadan herkese bulaştığından ötürü spor camiası da salgından nasibini aldı.

Futbol camiasından neredeyse her gün yeni birinin koronavirüs testinin pozitif olarak sonuçlandığı ortaya çıkıyor. Süper Lig ekiplerinden büyük takımların oyuncularında da koronavirüs bulgularına rastlandığı ve oyuncuların izolasyon sürecine alındığı daha önceki açıklamalarda belirtilmişti.