Hidayet Türkoğlu istifa mı etti? Hidayet Türkoğlu görevinden ayrıldı mı? Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile ilgili ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Hidayet Türkoğlu görevinden el çektirildi ve istifa etti.

Ortaya atılan iddiaya göre Hidayet Türkoğlu'nun istifa etme sebebi yurt dışında bulunan 150 milyon eurosunu Türkiye'ye getirilmek istemesi ancak bu talebinin kabul edilmemesi.

TWITTER'DAN YALANLAMA

Söz konusu iddialara Hidayet Türkoğlu sosyal medya hesabından yanıt verdi. Hidayet Türkoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Büyük gururla sürdürdüğüm Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı ve Türk basketboluna hizmet etmek üzere seçilerek icra ettiğim Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı görevlerimi tüm bilgim, birikimim ve vizyonumla sürdürmeye devam ediyorum. Yeni dönemde yapılacak seçimlere hazırlanan isimlerin, kalitesiz derme çatma yalan haberlerle değil, basketbolun geleceğine yönelik vizyon ve iş planlarıyla kampanya yürütmelerini dilerim. Camiamıza yakışacak yöntemin bu olduğuna inanıyorum”