İsrail ordusunun Gazze’deki soykırım saldırıları 16’ıncı gününde devam ederken, hastaneleri, okulları, camileri, evleri, iş yerlerini yasaklı fosfor bombalarıyla vuran siyonistler tuhaf bahanelerin arkasına saklanmaya başladı.

İsrail Cumhurbaşkanı ve eski İsrail Yahudi Ajansı Başkanı Yitzak Herzog, “İsrail cumhurbaşkanı, Hamas savaşçılarının kimyasal silah yapımına ilişkin talimatlar taşıdığını” iddia etti.

Yahudi medya baronu Rupert Murdoch’a ait İngiltere merkezli Sky News’e konuşan Herzog, Hamas’ın “siyanürle silah yaptığını” öne sürdü.

El Kaide’ye ait olduğunu savunduğu 2003 tarihli bilinen kılavuzu ekrana yansıtarak konuşan Herzog, “Bu El Kaide malzemesi. Resmi El Kaide malzemesi. Biz DEAŞ, El Kaide ve Hamas ile uğraşıyoruz” dedi.

Herzog, “Nasıl çalıştırılacağına ve siyanürle profesyonel olmayan bir tür kimyasal silahın nasıl yaratılacağına dair verilen talimatlara baktığımızda durum ne kadar şok edici.” ifadelerini kullandı.

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog, El Kaide ile Hamas öğütleri arasında nasıl bağlantı kurduğuna ilişkin somut bir bilgi veremedi.

KAYNAK: .haber7.com