ATV'nin en popüler dizileri arasında yer alan ve yüksek reyting sonuçlarına ulaşan Hercai dizisi geçtiğimiz gün saat 20:00'da 45. bölümüyle ekranlara geldi. Heyecanla devam eden dizinin yeni bölüm detayları da diziseverlerin merak edip araştırdığı bir konu haline geldi. Peki Hercai son bölümde neler yaşandı? İşte Hercai 45. bölüm özeti...

HERCAİ 45. BÖLÜM ÖZETİ

Miran'ın öldüğünü sanan Reyyan çok zor bir karar almaya hazırlanır. Miran için herkesi karşısına almıştır. Ancak Miran'ın öldüğünü düşünür. Aslan ise Azize'nin geçmişini eşeleyerek neden intikam yoluna düştüğünü öğrenir. Azize, Hanife'nin ölümüyle harap olmuştur. Aslan ise bundan yararlanıp Azize'yi artık tüm detaylarını bildiği geçmişini ifşa etmekle tehdit eder. Azize tüm planlarını baştan hesaplamak ve Hanife ile ortak hareket eden Aslan'ın umulmadık teklifine yanıt vermek zorundadır. Miran'ın oğlu olup olmadığıyla ilgili gerçeklerin peşine düşen Hazar yeni bir bilgi edinir. Miran ise Reyyan için ayağa kalkarak dönüş yapar. Bu dönüş her şeyi değiştirmek üzeredir.

Hercai 45. bölümü izlemek için tıklayınız

Hercai 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin sevilen dizisi Hercai'nin yeni bölüm fragmanı, diziye ait resmi Youtube kanalı üzerinden henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı taktirde cafesiyaset.com sitemizden Hercai 46. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.