ATV'de her Cuma saat 20.00'da ekranlara gelen Hercai dizisinin yeni bölümü dün yayınlandı. Diziseverler de Hercai son bölüm detaylarını araştırmaya başladı. Peki, Hercai son bölümde neler yaşandı? Hercai 45. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 44. bölüm özetini haberimizde bulabilirsiniz.

HERCAİ 44. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Geçtiğimiz gün yayınlanan Hercai yeni bölümü izlemek isteyen diziseverler, linki kullanarak dizinin son bölümünü izleyebilirler. Hercai 44. bölümü izlemek için tıklayınız.

HERCAİ 44. BÖLÜM ÖZETİ

Reyyan ve Miran, Azize'nin müdahalesinin ardından ölümle karşı karşıya kalmıştır. Miran uçurumdan düşer. Reyyan ise sevdiği adamın uçurumdan düştüğünü gördüğü anda hiç tereddütsüz Miran'ın peşinden koşar. Reyyan müdahale ederek Miran'ı kıyıya kadar getirir. Miran'ın hali perişandır ve durumu ağırdır. Reyyan hem Miran'ın hayatta kalması için çaba gösterir. Ancak peşlerine düşenlerin kim olduğunu da anlamaya çalışmaktadır. Cihan, Miran'ı ailesi ve çocukları için bir tehdit olarak görmektedir ve Reyyan'ın Miran ile kaçtığını düşünmektedir. Cihan her şeyi göze alarak Reyyan ve Miran'ın arkasından gitmeye karar verir. Azize hakkında ilginç bilgilere ulaşmıştır. Hazar ve Zehra doğum için yola çıkar ama onları yol üzerinde korkunç bir son beklemektedir.

HERCAİ 45. BÖLÜM FRAGMANI

Hercai resmi Youtube kanalı üzerinden yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hercai 45. bölüm fragmanı yayınlandığı zaman cafesiyaset.com sitemizden bulabilirsiniz.