Emniyet ve cezaevlerinde çıplak bir şekilde arama yapıldığına ilişkin bir yalan ortaya atan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun, firari konumda olan FETÖ'cülerle internet üzerinden bir toplantı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Söz konusu toplantıda Enes Kanter'in de yer aldığı belirtildi.

FETÖ'CÜLERLE BİRLİKTE TOPLANTI YAPTI

Uşak emniyetinde çıplak bir şekilde arama yapıldığına ilişkin yalan beyanlarıyla ortalığı karıştırmaya çalışan ve yüzbinlerce sahte hesap kullanarak sosyal medyada bir kampanya başlatan HDP milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, halihazırda FETÖ firarisi olan örgütün önemli isimleri ile birlikte bir video konferans gerçekleştirdi.

Fotoğraf: YeniŞafak Gazetesi

ENES KANTER EKRAN GÖRÜNTÜSÜ PAYLAŞTI, HEMEN SİLDİ

FETÖ'cülerden Enes Kanter, Arzu Yıldız, Hakan Yeşilova, Murat Saymaz ve Abdülhamit Bilici gibi isimlerle internet üzerinden bir toplantı gerçekleştiren Gergerlioğlu'nun da gözüktüğü bir ekran görüntüsü Enes Kanter tarafından paylaşıldı. Söz konusu görüntü kısa bir zaman sonra silindi.

Emniyette çıplak arama yapıyorlar yalanını ortaya attı

FETÖ'cülerle toplantı yapan Ömer Faruk Gergerlioğlu, en son Uşak'ta bulunan bir emniyette FETÖ'cülerin nezarette çıplak bir şekilde arandığına ilişkin bir yalan ortaya atarak ortalığı karıştırmaya çalışsa da, söz konusu iddia kısa zaman içinde çürütülmüş ve güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkınca HDP'li vekilin yalanları elinde patlamıştı.