Hastalıklı platonik aşığının tehditlerine uzun bir süre maruz kaldıktan sonra öldürülen Hazal Tektaş'ın cep telefonundaki sosyal medya uygulamasında bulunan mesajlara ulaşıldı. Instagram adlı sosyal medya uygulaması üzerinden mesajlar atan 21 yaşındaki katil Mehmet Ali Atış'ın, 19 yaşındaki Hazal Tektaş'ı konuşmak için çağırdığı, eğer konuşmaya gelmezse öldüreceğini söylediği belirlendi. Hastalıklı platonik aşık, sosyal medyadan attığı mesajlarda, "Aileni aramamı mı istiyorsun? Beni daha fazla delirtme, şansını zorlama yoksa olan sana olur." tarzında tehditler savurdu.

HASTALIKLI KATİL HAZAL'I GÖLGE GİBİ TAKİP ETTİ

Katilin Instagram üzerinden açtığı farklı hesapları kullanarak Hazal'a ulaştığı öğrenildi. Mesajda yer alan içeriklere göre katil Mehmet Ali Atış, pizzacıda çalışan Hazal Tektaş'ı gördüğü günden beri peşini bırakmadı. Daha önce de silahla tehdit ederek alıkoyduğu ortaya çıkan hastalıklı aşığın attığı mesajların hepsinde tehdit içeriği yer alıyor.

Hastaneden eve, gittiği her yere kadar takip etti

Açtığı başka bir hesaptan ulaşan katilin Hazal'ı bir hastaneye kadar takip ettiği, kıyafetindeki ayrıntılara kadar söyleyerek Hazal'ı tedirgin ettiği görüldü. Mesajlarında Yunanistan'a gideceğini, gitmeden önce son kez Hazal'la görüşmek istediğini vurgulayan katil Atış, son kez konuşmaları halinde bir daha Hazal'ı rahatsız etmeyeceğini söylese de Esenler'de bir silahla platonik aşk beslediği Hazal Tektaş'ı öldürdü, ardından aynı silahla intihar etti.

Her mesajından tehdit fışkırıyor

Mesajlarında sürekli olarak Hazal'la görüşmek istediğini söyleyen hastalıklı katil, "İnsan gibi konuşalım, sonra bir daha yüzümü görmeyeceksin. Hayatını bitirme Hazal, şansını fazla zorlama. İlla aile mi arayayım? Zelal'de olduğunu biliyorum, beni daha fazla delirtme." mesajlarını Hazal'a gönderdi. Katilin daha önceden Hazal'ı silahla alıkoyduğu da ortaya çıktı. 

HAZAL TEKTAŞ NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Öldürüldüğü gece arkadaşıyla Emirgan'da bulunan bir kafede oturan Hazal, arkadaşının eve dönme teklifini reddedip biraz daha yürümek istediğini söyledi. Gece yarısına doğru Esenler'deki evinin kapısının önüne kadar gelen Tektaş, burada komşusuyla sohbet ederken, "Bu akşam ayaklarım hiç eve çıkmak istemiyor." dedi.

Gece yarısından sonra platonik aşığı ile birlikte yürüdüğü görülen Hazal Tektaş, burada Mehmet Ali Atış tarafından silahla vurularak öldürüldü. Ardından katil, aynı silahla kendi kafasına da sıkarak intihar etti.