Geçtiğimiz günlerde sosyal medyamın gündemine oturan Hatice Tusu cinayetinde yeni detaylara ulaşıldı. Hatırlanacağı üzere 50 yaşındaki emekli hemşire Hatice Tusu, 56 yaşındaki erkek arkadaşı Suat Aksoy tarafından öldürülüp bataklığa gömülmüştü. Hatice Tusu'nun 25 yıllık eski eşi Didim Halk Eğitim Müdürü Nuri Öner'in yaptığı açıklamaya göre katil ruhlu Suat Aksoy, iki yıl boyunca Hatice Tusu'ya platonik olarak aşk beslemiş. İşte Hatice Tusu cinayetindeki detaylar...

KARŞILIK VERMEYİNCE EVİNİ BASMIŞ

Katilin Hatice Tusu'ya platonik aşk beslediğini söyleyen Öner, Suat Aksoy'un aşkına karşılık bulamadığı için sürekli olarak Hatice Tusu'yu rahatsız ettiğini, alkollüyken iki kez evini bastığını belirtti. Suat Aksoy'un bir kez Hatice Tusu'nun evine çatıdan girdiğini belirten Öner, "Oğlum evde yakalayıp polise teslim etmiş. Hatice, 2 kez uzaklaştırma kararı aldırmış. Ancak yine de engel olamamış. Bunlardan benim haberim yoktu. Hatice kaybolunca öğrendim. Katil çok profesyonel. Mesajları ve aramaları hep whatsapp üzerinden yapmış." dedi.

CESEDE YER BULMAK İÇİN ARABAYLA GEZDİRDİ

Hatice Tusu'nun katili Suat Aksoy'un cinayeti profesyonel bir şekilde işlediğini, otomobili temizlediğini ancak kan izlerinden yakayı ele verdiğini belirten Önder, "Cesedin yerini aratırken 4-5 ayrı yeri gezdirmiş." dedi.

Tusu'nun Didim Devlet Hastanesi'nden mesai arkadaşı Nevin Duran ise Hatice Tusu'nun hayat dolu, işini iyi yapan ve güler yüzüyle neşe saçan bir insan olduğunu söyledi.