Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör konusunda çalışmalara başlamış ve Stefan Kuntz isminde karar kılınmıştı. Peki TFF, Stefan Kuntz ismini ne zaman açıklayacak?

KUNTZ AÇIKLAMASI

Almanya U21 Takımı ile 2 kez dünya şampiyonluğu yaşayan Kuntz ile TFF arasında herhangi pürüz bulunmuyor. Bu konuda TFF adına görüşmeleri yapan Hamit Altıntop, "Sözleşme henüz imzalanmadı. Ancak; önümüzdeki birkaç gün içinde Kuntz'u duyurabileceğimizi tahmin ediyorum" diyor. 

'GÖRÜŞMELER KUSURSUZ VE ÇOK İYİ'

Bu arada Hamit Altıntop, Stefan Kuntz ile görüşmeler yaparken aynı zamanda Almanya Futbol Federasyonu ile de temasa geçmişti. Hamit Altıntop bu konuda ise "DFB dahil olmak üzere görüşmelerimiz kusursuz ve çok iyiydi. Adil görüşmeler oldu" ifadesini kullandı.

PLANA ÇOKTAN BAŞLADILAR

Almanya Futbol Federasyonu ile görüşme yapan Stefan Kuntz'un ayrılığına da oy birliğiyle onay çıkmıştı. Hatta Almanlar, Kuntz'un yerine kimi getireceği konusunda da görüşmeler yaptı.

DFB yetkililerinin ilk düşündüğü ismin Meikel Schwönweitz olduğu gündemde. Üst düzey bir DFB yetkilisi Kuntz'un olası halefinin ismini vermek istemedi. Ancak; öne çıkan adaylar arasında Christian Wörns ve U19 koçu Hannes Wolf da bulunuyor.