Ünlü şarkıcı Halil Sezai, 67 yaşındaki komşusunu yaka paça tutup dövmüş, sanatçının görüntüleri sosyal medyada yayılmıştı. Sanatçı hakkında istenen ceza belli oldu. Halil Sezai Paracıkoğlu hakkında 13 yıl 10 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Sanat camiası mensuplarından Halil Sezai, bugün ortaya çıkan görüntülerle sosyal medyanın gündemine oturdu. Halil Sezai'nin "Ezan mı okuyorsun lan sen o.. çocuğu, ezan mı okuyorsun sen kimsin?" diye bağırarak 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği görüntüler büyük tepki gördü.

"Ezan mı okuyorsun lan sen?" diyerek dövmeye devam etti

Ünlü şarkıcı tarafından darp edilen mağdur adam, "Beni döverken kelime-i şehadet getirdim, 'Ezan mı okuyorsun lan sen?' diye daha çok dövdü." dedi.

'YAPTIĞIM HAYVANLIKTI' DEDİ

Mahkemedeki sorgusunda, "Yaptığım hayvanlıktı, kendime yakıştıramıyorum. Keşke olaylar buraya gelmeseydi, çok pişmanım. Ancak o an yaşadığım şey bir öfke patlaması gibiydi." ifadelerini kullanan Halil Sezai, tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Şüpheli hakimlik sorgusu ardından tutuklanarak Maltepe Cezaevine gönderildi.