Geçtiğimiz günlerde birlikte sahne alan Ajda Pekkan ve Hakan Altun hakkında flaş bir aşk iddiası ortaya atılmış, Seren Serengil'in açıklamalarından sonra bu aşk kısmen tescillenmişti. Serengil, yaptığı açıklamada çiftin henüz flört aşamasında olduklarını söylemiş, "Mutlu olduklarını duydum." demişti.

Öte yandan Altun'un menajeri, aşk iddialarını kesin surette yalanlayarak ikilinin yalnızca iş için bir arada olduğunu öne sürmüştü. Hakan Altun ve Ajda Pekkan, söz konusu aşk iddialarına açıklık getirdi. İkili, aralarında iş ilişkisinden başka bir şey olmadığını söyledi.

GÜZEL BİR DOSTLUĞA AŞK SIĞDIRILMAZ

Bir magazin programında ortaya atılan iddialara göre Pekkan ve Altun, kameralara yakalanmamak için Bodrum'daki evden çıkmıyordu. Pekkan bu konuya açıklama getirerek Altun'la arasında güzel bir dostluk olduğunu, bu dostluğa aşk sıkıştırmanın tuhaf olacağını vurgulayarak, "Hakan ile sürekli görüşüyor, dertleşiyoruz. Çok yakın arkadaşız. "Müzikal anlamda ortak çalışmalar olabilir." ifadelerini kullandı.

BU İDDİAYLA GÜNDEME GELMEK ÜZÜCÜ

Diğer taraftan Hakan Altun da aralarında yalnızca müzik ve dostluk ilişkilerinin olduğunu, Ajda Pekkan'a saygı duyduğunu belirterek, "Kendisine olan hayranlığım dışında dedikoduya mahal bırakacak bir davranışım da olmamıştır. Aslı astarı olmayan bir iddiayla gündeme gelmek beni ziyadesiyle üzmüştür." dedi.