Ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler, 4 ay önce nikah masasına oturmuş ve hayatlarını birleştirmişti. Son zamanlarda evliliklerinde çıkan krizle gündeme bomba gibi düştüler.

Anlaşmalı boşanma gerçekleşemediği için Hadise çekişmeli boşanma davası açtı ve daha sonrasında olanlar şok etti. İddialara göre iş insanı Mehmet Dinçerler, Hadise'ye aldığı 3 milyon dolarlık yüzüğü geri istedi. Yüzükle de kalmayıp, düğünde takılan takıların hepsini istedi. Bu söylenenlerden sonra sosyal medya kullanıcıları tarafından eski gönderileri araştırıldı ve ortaya birçok olumsuz paylaşımı çıktı. Sosyal medya kullanıcılarının diline düşen ve alay konusu olan Mehmet Dinçerler'e Hadise'den de bomba gibi bir yanıt geldi. Eşi Mehmet Dinçerler ile boşanma kararı alan ünlü şarkısı Hadise, İstanbul'da sahne aldı. Konseri esnasında şarkı söylerken yüzüğünü atması dikkat çekti. 

YÜZÜĞÜNÜ FIRLATTI

Eşi Mehmet Dinçerler ile gündemden düşmeyen Hadise'den çok konuşulacak bir hamle geldi. Dün akşam İstanbul Ataşehir'de konser veren ünlü şarkıcı Hadise, sahnede şarkısını söylerken yüzüğünü fırlattı. 

Hadise Prenses şarkısında "Prensesler gibiydim ben baba evinde, özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım" sözleri sırasında yüzüğü çıkarıp atmasıyla herkesin dikkatini çekti.