27 yaşındaki E.Ö. İstanbul Şişli'de bulunan bir güzellik merkezi Lazer epilasyon işlemi için başvurdu. Genç kız işlem odasına alındığı sırada içeriye güzellik merkezi sahibi F.A., girdi ve işlemi kendisinin yapacağını ifade etti. İşlem yapılırken F.A., genç kıza evli olup olmadığıyla ilgili özel soru sormaya başladı. Durumdan rahatsız olan E.Ö., uyarıda bulundu.

SÖZLÜ TACİZDE BULUNDU

Epilasyon işlemini bitirdikten sonra F.A., genç kıza imzalaması için form kağıdı verdi. İddiaya göre genç adam, E.Ö.'e ''Gel senin koluna imza atayım." dedi ve kolunu çekerek kolumu kalem ile karaladı. Genç kadın bu olaydan sonra gözlüklü olan yetkiliden gözlüğünü çıkarmasını istedi. Aldığı cevap ise "Seni gözlükle daha güzel görüyorum." dedi.

İğrenç Sözler

''SUS, SES ETME''

Formu imzalayan E.Ö., almak için yöneldiğinde arkası dönük vaziyette olurken F.A.'nın belinden tutup arkasına geçerek kendisine doğru çektiğini ve "Sus, ses etme" dediği iddiasında bulundu. Yaşadığı olay karşısında şoke uğrayan genç kadın polis merkezine koştu. Güzellik merkezi yetkili F.A., hakkında ise şikayette bulundu. Emniyette ifadesi alınan F.A., işlem sırasında konuşulanları hatırlamadığını, herhangi bir tacizde bulunmadığını söyleyerek suçlamaları ise reddetti.

10 YILA KADAR HAPİS TALEBİ

Savcılık tarafından başlatılan soruşturmanın ardından genç kızı güzellik merkezinde taciz eden yetkili F.A. hakkında 'Cinsel saldırı' suçundan 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Dava ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.