Google yeni özelliğini teknoloji severlere duyurdu. 

Google, CES 2024'te Android için yeniliklerini açıkladı. Bu özellik cihazların bir arada kullanılabilmesine olanak tanıyacak. Android cihazlara gelecek yenilik ne oldu? Google CES 2024'te tanıttı.

Google, yepyeni bir dönemin kapılarını araladı. Android cihazlarda artık görseller, dosyalar ve mesajların paylaşılması oldukça kolay olacak. Google'ın yeni özelliği tüm Android cihazlarda açılacak. Google geliştirdiği bu özellikle birlikte artık sadece Quick Share paylaşma butonuna basarak yakınlarımızdaki cihazlarla paylaşım yapılabilecek. 
 
Google'ın Fast Pair bağlantısı sayesinde kulaklıklar veya başka cihazlar, sadece akıllı telefonlara bağlanmayacak. Google'ın yeni duyurduğu özellikle birlikte sadece Chromebook'lara değil televizyonlara da bağlantı yapılabilecek.
 
Google'ın geliştirdiği Fast Pair ile bugüne kadar 600 milyon cihaz birbirine bağlandı. Öte yandan Android Auto için harekete geçen Google, elektrikli otomobillerin gerçek zamanlı batarya bilgisini Google Haritalar ile paylaşabilecek. Bu özellik öncelik olarak Ford Mustang Mach-E ve F-150 Lightning modelde uygulanacak.
 
Google'ın CES 2024'te duyurduğu yeni özelliğe göre TikTok içerikleri telefonlardan Chromecast yerleşik cihazlarına aktarılabilecek. Böylelikle TikTok canlı yayınları ekranlara yansıtılabilecek. Bo özelliğin yakın sürede YouTube, Spotify gibi platformların içeriklerini de telefonlarımızdan ekranlara ya da tabletlere göndermesi bekleniyor.