Cumartesi akşamları TRT1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. Dizinin Eylül ayında yeni bölümleri ile izleyicinin karşısına çıkması bekleniyor. 22 Temmuz Salı günü yani Kurban Bayramı’nın ilk günü yayınlanan Gönül Dağı Kurban özel bölümü de büyük ilgi gördü ve yaz arasında birçok izleyiciyi memnun etti.

Ancak Gönül Dağı hayranları asıl ikinci sezonun başlamasını büyük bir merakla bekliyor. Taner karakterine hayat veren Berk Atan da dizisinin yeni sezonu hakkında ilk bilgileri verdi. İyi bir çıkış yakaladıklarına vurgu yapan Berk Atan, sevgilisi Selin Yağcıoğlu ile Çeşme Alaçatı sokaklarında görüntülendi. Dizinin ikinci sezonu hakkında ilk bilgileri veren oyuncu, şunları söyledi:

“Dizi devam ediyor. Güzel bir sezon geçirdik. Çok yorulduk, çok da güzel bir sezon geçirdik. Allah’a şükür izlendik de, sevildik de… Sezon finali yaptık. Şimdi Ağustos’un ikinci haftası büyük ihtimal sete çıkacağız. Bu arada da tatilde beraber bol bol tatili değerlendirmeye çalışacağız.”

Gönül Dağı dizi ekibinin ne zaman sete çıkacağı da ortaya çıktı. İkinci sezon için ekip Ağustos ayının ikinci haftasında Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde bir araya gelerek yeniden çekimlere başlayacak.