TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve çekimleri Sivrihisar'da yapılan Gönül Dağı dizisi, yeni bölümleriyle devam ediyor. Gönüllere taht kuran ve anlattığı hikaye ile herkesin sevdiği diziler arasına adını yazdıran dizi hem gülümsetiyor hem de hüzünlendiriyor.

Mustafa Çiftçi'nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı'nın yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı üstleniyor. "Bozkırda Bir Anadolu Masalı"nı anlatan dizinin başrollerini ise Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün yer alıyor.

YAPRAK DÖKÜMÜ VE ARKA SOKAKLARDA OYNUYORDU

Diziye katılan yeni oyuncular reytinglere katkıda bulunurken, bir isim daha kadroya dahil oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Türk tiyatrosunun köklü isimlerinden birisi olan Cem Kurtoğlu, bundan sonra Gönül Dağı'nda boy gösterecek. Cem Kurtoğlu'nun daha önce Yaprak Dökümü ve Arka Sokaklar dizisinde yer aldığı ortaya çıktı.

Kurtoğlu, herkes tarafından sevilen dizide Elif’in (Zümre Meğreli) babası Yalçın rolüne hayat verecek.