Gönül Dağı 2 Ocak bugün akşam var mı sorusunun cevabı yanıt buldu. TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayımlanan ve bir hayli sevilen fenomen dizi Gönül Dağı 11. Bölümünden takipçilerini üzecek haber geldi. Peki, 2 Ocak 2021 tarihinde Gönül Dağı bugün akşam var mı?

GÖNÜL DAĞI BU HAFTA NEDEN YOK?

Her Cumartesi günleri akşam ekranlara gelen ve başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın oynadığı Gönül Dağı dizisinin bu hafta 2 Ocak Cumartesi akşamında yayınlanmayacağı belirtildi. Gönül Dağı dizisinin bu hafta yayınlanmamasının gerekçesi yeni yıl gösterildi.

GÖNÜL DAĞI 11. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Gönül Dağı dizisinin 11. Yeni bölümü ile gelecek hafta 9 Ocak 2021 tarihi Cumartesi akşamında saat 20.00’da TRT 1 kanalı ekranlarında yayınlanacak.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Halime ile Gülsüm, Taner ve Dilek’in aşk yaşadığını öğrenirken her ikisi de evlatlarını korumak için onlarla ciddi bir konuşma gerçekleştirirler.

Cemile’nin rahatsızlıklarından şüpheye düşen Döndü, onun hamile olduğunu bir an düşünmeye başlar. Muammer’e dede olacağı müjdesinide verir... Hüseyin, Muammer’in dede olacağını öğrenince karşı bir atağa geçer ve ondan evvel dede olmak için Ramazan’ı evlendirmeye karar verir. Günışıl ile birlikte Ramazan’a kız aramaya başlarlar. Tüm bu yaşananlardan habersiz Asuman’ı yeniden müzikle barıştırmanın derdine düşen Ramazan’ı bekleyen sürpriz nedir? Ciritçi Abdullah ile Serdar’ın çıktığı uzun yolculuk nasıl son bulacaktır? Taner ile Dilek’in aşkını reddeden Halime ve Gülsüm bu aşkı bitirmek için ne yapacaktır?