Katarsis - Gel Yeniden Başlayalım adını verdiği performans ile konuklarına bambaşka bir deneyim yaşatacak olan psikolog, insan olma hikayemizin, derinliğin, farkındalığın, mizahın ve müziğin sürpriz konuklarla sahneleneceği çok özel bir geceye imza atacak.

Meslek hayatı boyunca gerek hazırladığı programlar gerekse çeşitli mecralarda yazdığı yazılarla toplumda dayanışma kültürünün ve psikolojik okur yazarlığın oluşmasına büyük emekler veren Gökhan Çınar, etkinlik hakkında şu sözleri ifade ediyor; 

"Hazır mısın? Sen doğmadan sana aktarılanlar, doğum hikayen, çocukluk döneminin anıları, büyüme hikayendeki kırılma noktaları seni gerçek sen mi yaptı? Bunca yük, sana yüklenen kaygı ve üstlendiğin rollerin arkasındaki sen kimsin? Özün nasıl? 

Neyi seçtin? Nelerden vazgeçtin? Kime aşık oldun? Neyi aşamadın?

Bu sefer senin “Katarsis”in için buluşalım. 

Gel, hem dertleşelim hem yüzleşelim. 

Özünü, kirlenmemiş öz benliğini ve gerçek “sen”i konuşalım! 

Hem konuşalım hem de birlikte yapacağımız çalışmalarla geçmişini, şimdini ve gelecekte gideceğin yolu yeniden keşfedelim. 

Hayatına daha yüksüz ve daha güvenli devam edebilmek için,

“Gel Yeniden Başlayalım!”

Seyircilerin katılımının ve sürpriz performanslarının birlikte yaşanacağı bu özel “Dertleşme Gecesi” 10 Mayıs’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde!