Adana ilinde psikolojik olarak tedavi gördüğü belirtilen 23 yaşındaki Ezgi G.'nin 11. kattan atlayarak intihar ettiği öğrenildi. Genç kızın yakınları, cesedin başında sinir krizi geçirdi.

11. KATTAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

Çukurova ilçesinin Mahfesığmaz Mahallesi, Ali Sepici Bulvarı'nda, saat 04.30 sularında meydana gelen olayda; bulvarda yer alan bir apartmanın 11. katındaki pencereden atlayan genç kız intihar etti.

23 yaşındaki Ezgi G., oturdukları apartmanın en üst katındaki dairede daireden atlayarak intihar etti. Bir düşme sesi duyup dışarı çıkan Ezgi'nin yakınları yerde hareketsiz bir şekilde yatan genç kızı görünce durumu derhal polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri oradaki ilk kontrollerin ardından Ezgi'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Genç kızın kız kardeşi, annesi, dedesi ve diğer yakınları, genç kızın cesedinin başında sinir krizi geçirdi.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU

İntihar eden Ezgi'nin psikolojik tedavi gördüğü belirtildi. Genç kızın cansız bedeni savcı ve polisin yaptığı incelemelerin sonrasında Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis ekiplerinin olaya ilişkin soruşturmasının hala sürdüğü öğrenildi.