Yeni bir dünya düzeni kuruluyor. Yeni düzende teknoloji ve bilime dayalı güçlü olan devletler bu düzenin sahibi ve sesi olacaklardır. Emperyalist ve siyonist güçler kendi kendini resetliyor. Yeni akıl oyunları ile tüm dünya ülkelerini tekrardan kendilerine bağlı hale getirmeye çalışıyorlar.

Dünyada sıcak savaş dönemi artık bitti. Soğuk savaş dönemi başladı. Bu güçler, düzenlerini sözde kendileri ile alakalı olmayan örgütler üzerinden yürütüyorlar.

Rahmetli Necmettin ERBAKAN'ın sözleri aklımızdan çıkmaz. Bir konuşmasında şunları söylüyordu: Sizce siyonizm bir ülkeye ne yaptırmaz? Cevabını yine kendisi verir: Siyonizm bir ülkede herşeyi yaptırır; yol, okul, havalimanı, tren rayları gibi... Ama bir şey yaptırmaz. Onun adı da motordur.

Evet siyonistler bir ülkede motor yapımına izin vermezler. Motor beyindir. Motor üretemeyen bir ülke her zaman dışarı bağımlıdır.

Bizlerin de ülke olarak sağlam beyinlere ihtiyacımız var. Gençleri merkezi noktalara getirip, yetiştirebilmeliyiz. Cesaretlendirmeliyiz.

Hükümetimizin bu doğrultuda yapmış olduğu faaliyetleri Milli Savunma Bakanlığı'nda görüyoruz. Sn. Selçuk BAYRAKTAR'ın yapmış olduğu hizmetler tüm dünyada konuşuluyor. Bugün Türkiye'nin birçok ülkede söz sahibi olmasında, Karabağ'ın alınmasında, PKK gibi terör örgütlerinin bitirilme noktasına gelmesinde şüphesiz ki Selçuk BAYRAKTAR'ın izi vardır.

Eğitimini tamamlamış, toplumun geleneklerine bağlı, dünyayı yakından takip edebilen gençlerimizin sadece istihdam edilmeleri değil; ülke yönetimindede söz sahibi olmaları artık elzemdir.

Hükümetimiz sahip olduğu coğrafyada varlığını etkili bir biçimde sürdürme mücadelesi verirken, bu mücadelede gençlere daha çok yer vermeli, partiye taze canları da katmalıdır. Bu doğrultuda Diyarbakır'da yapılan İlçe Başkanları en iyi örnektir.

Memleketin her kademesinde söz sahibi olmaları için gençelerimizi yetiştirmek ve geleceğimize hazırlamak için üzerimize düşen her şeyi yapacağımızı, her daim genç kardeşlerimizin yanında olduğumuzu da tüm kamuoyunun bilmesini isteriz.

Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı
Rıdvan SÖYLEMEZ