Gaziosmanpaşa’da son yıllarda yaşanan değişim ve gelişmeler, ilçeyi İstanbul’un en ilgi çekici lokasyonlarından biri haline getirdi. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın öncülüğünde kentsel dönüşüm başta olmak üzere sporda, sanatta ve kültürel alanlarda hayata geçirilen büyük projeler, vatandaşlardan tam not alıyor. Yapılan alt yapı çalışmaları, prestij caddeler, yeni bağlantı yolları ve metro hattını da düşündüğümüzde Gaziosmanpaşa, her geçen gün İstanbul’un parlayan yıldızı olmaya devam ediyor.

BAŞKAN USTA’YA GÜVEN TAM

Tüm bu gelişmelerin mimarı Hasan Tahsin Usta’nın çalışmaları, yerel seçimlere doğru hızla yaklaşıldığı bu süreçte sahaya da oldukça olumlu yansıyor. Ekibiyle birlikte sık sık saha ziyaretleri gerçekleştiren ve halkla iç içe olan Usta’ya vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Başkan Usta’nın teknik ekibinin yanı sıra AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı ile yaptığı ziyaretlerde de bu ilgiyi gözlemlemek mümkün. İlçe bazlı anketlerde yüzde 60 gibi oranlar elde eden ve halkın en çok takdir ettiği belediye başkanlarından olan Usta’ya, önümüzdeki dönemde de Gaziosmanpaşalıların güveni tam gözüküyor.

Usta’nın saha ziyareti sırasında konuştuğumuz vatandaşlardan Tahire Yurtseven, “Başkanımızın açtığı iğne oyası kursuna gidiyorum. Eşimin vefatından sonra çok içime kapanmıştım. Bu kurslarda birçok arkadaş edindim. Moral buldum. Hayatıma çok katkısı oldu. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

“İNŞALLAH UZUN YILLAR DAHA BU İLÇEYE HİZMET EDER”

Prestij cadde çalışmasının yapıldığı Salihpaşa Caddesi’nde esnaflık yapan Mehmet Sönmez, “Caddemiz, yenileniyor, güzelleşiyor, yollarımız asfaltlanıyor. Caddemizin yenilenmesi, ışıklandırılması burada ticareti de canlandıracak. Başkanımız sağ olsun bizleri sık sık ziyaret ediyor, halimizi, hatrımızı soruyor. İnşallah uzun yıllar daha bu ilçeye hizmet eder” diye konuştu.

“İYİ Kİ BAŞKANIMA GÜVENMİŞİM DİYORUM”

Kentsel dönüşümde yeni evine kavuştuğunu söyleyen Nedim Bulut ise, “Önceden gecekonduda yaşıyorduk. Evimiz ısınmıyordu, yollarımız bozuktu. Kentsel dönüşüm için ilk geldiklerinde açıkçası ben evimi vermeye çekindim. Başkanımız bizimle bizzat görüştü, bunun bizler için önemini anlattı. Biz ona güvendik, o bize güvendi. Şimdi baktığımda asansörlü, otoparklı, güvenlikli bir evim var. İyi ki Başkanıma güvenmişim diyorum. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.